Muut Ravintolat myymälät kaupungissa kaupunkisi

Löydä Strindberg kaupungissa kaupunkisi

Strindberg, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Strindberg

Strindberg on historiallisen Esplanadin puiston kupeessa, Pohjoisesplanadin ja Mikonkadun kulmassa, oleva ravintola. Toisen kerroksen A la carte – ravintolan ja sen yhteydessä sijaitsevan Kirjastobaarin kutsuva miljöö on yhtäaikaa vilkkaan kaupunkimainen ja miellyttävän tunnelmallinen.

Galleria Esplanad-ostoskeskuksen puolella ensimmäisen kerroksen Marikahvila on on sympaattinen, kutsuva kohtaus- ja herkuttelupaikka, jossa suomalainen kahvilakulttuuri yhdistyy Marimekon omaperäiseen designiin. Toisen keroksen lounasravintola Bakfickassa suositut kotiruokalounaat tarjolla arkipäivinä lounasaikaan. Strindbergin keittiön maukkaat kotiruoat, keitot sekä runsas salaattipöytä nopeaankin lounashetkeen. Rehtiä itsetehtyä kotiruokaa, siitä on Bakfickanin lounaassa kyse!

Myymälän löydät Strindberg Helsinki. Katso lisää tietoa ravintolasta, kahviloista, Strindberg aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja alennukset!

Strindberg kuuluu Royal Ravintoloihin.

Ravintolan pöytävarauksen voit tehdä netissä.

Tilaisuuksiin voit tehdä tarjouspyynnön yrityksen verkkosivuilla.

Katso lisää tietoa yrityksen verkkosivuilta: http://www.strindberg.fi/

Muut Ravintolat myymälät kaupungissa kaupunkisi

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.