Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Strindberg.

Etsitkö parhaita Strindberg-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Strindberg-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Strindberg-nettikampanjasta tai muun Ravintolatkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Strindberg-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Ravintolat-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Kotipizza-esitettä "Samma, mutta halvempi!" voimassa voimassa 27/3 – saakka 21/4.

Löydä Strindberg luetteloita kaupungistasi

Muut Ravintolat -luettelot

  • Logo McDonald's
  • Logo Burger King
  • Logo Vapiano
  • Logo Subway
  • Logo Hesburger
  • Logo Kotipizza

Strindberg, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Strindberg

Strindberg on historiallisen Esplanadin puiston kupeessa, Pohjoisesplanadin ja Mikonkadun kulmassa, oleva ravintola. Toisen kerroksen A la carte – ravintolan ja sen yhteydessä sijaitsevan Kirjastobaarin kutsuva miljöö on yhtäaikaa vilkkaan kaupunkimainen ja miellyttävän tunnelmallinen.

Galleria Esplanad-ostoskeskuksen puolella ensimmäisen kerroksen Marikahvila on on sympaattinen, kutsuva kohtaus- ja herkuttelupaikka, jossa suomalainen kahvilakulttuuri yhdistyy Marimekon omaperäiseen designiin. Toisen keroksen lounasravintola Bakfickassa suositut kotiruokalounaat tarjolla arkipäivinä lounasaikaan. Strindbergin keittiön maukkaat kotiruoat, keitot sekä runsas salaattipöytä nopeaankin lounashetkeen. Rehtiä itsetehtyä kotiruokaa, siitä on Bakfickanin lounaassa kyse!

Myymälän löydät Strindberg Helsinki. Katso lisää tietoa ravintolasta, kahviloista, Strindberg aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja alennukset!

Strindberg kuuluu Royal Ravintoloihin.

Ravintolan pöytävarauksen voit tehdä netissä.

Tilaisuuksiin voit tehdä tarjouspyynnön yrityksen verkkosivuilla.

Katso lisää tietoa yrityksen verkkosivuilta: http://www.strindberg.fi/