Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Fazer Café.

Etsitkö parhaita Fazer Café-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Fazer Café-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Fazer Café-nettikampanjasta tai muun Ravintolatkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Fazer Café-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Ravintolat-kategorian uusimpia katalogeja, kuten -esitettä "" voimassa – .

Muut Ravintolat -luettelot

  • Logo Kotipizza
  • Logo Subway
  • Logo Hesburger
  • Logo Pizza & Buffa
  • Logo Burger King
  • Logo McDonald's

Fazer Café, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Fazer Café

Fazer on leipomo- ja ruokapalvelualalla toimiva suomalainen perheyritys, jolla on toimintaa kahdeksassa maassa ja vientiä yli 40 maahan. Fazerin tuotteita ovat Fazer suklaat, makeiset, ksylitolituotteet, keksit, leivät ja leivonnaiset. Tämän lisäksi Fazerilla on ravintola- ja kahvilatoimintaa sekä yhteensä 19 leipomoa.

Fazerin tuotemerkkejä ovat Amica, Dumle, Druva, Gardesis, Geisha, Fazerin sininen, Hlebny Dom, Oululainen, Skogaholm, Tutti Frutti ja Wip. Makeisliiketoiminnassa Fazer on markkinajohtaja Suomessa.

Suussasulavia Fazer reseptejä moneen makuun. Vieraile fazer.fi -sivustolla ja inspiroidu herkuista - maistuvimmat muffinssit, hurmaavimmat suklaakakut sekä suolaiset herkut!

Fazer perustettiin 1891 ja sen perusti Karl Fazer.

Fazerilla on henkilökuntaa 15 595.

Suomen lisäksi yritys toimii Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Venäjällä, Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

Seuraa Fazeria Facebookissa, Instagramissa, Pinterestissä, YouTubessa, Twitterissä ja Google +:ssa.