Muut Ravintolat myymälät kaupungissa kaupunkisi

Löydä Burger King kaupungissa kaupunkisi

Burger King, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Burger King

Burger King on amerikkalainen pikaruokaketju, jonka erikoisuutena on hampurilaiset. Burger King myymälöitä on useit atuhansia eri puolilla maailmaa. Burger King keskittyy laatuun ja tuoreuteen. Burger Kingistä saat myös ranskalaisia, virvoitusjuomia, jälkiruokia ja voileipiä.

Ketjun kuuluisin hampurilainen on Whopper-hampurilainen. Muita kuuluisia hampurilaisia ovat Steakhouse, Big King, Long Chicken ja Chicken Tendercrisp. Ateria koostuu hampurilaisesta, lisukkeesta (kuten ranskanperunat tai sipulirenkaat) sekä virvoitusjuomasta.

Katso lisää tietoa myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja viikottaiset edut. Etsi lähin ravintolasi ja pääset nauttimaan pikaruokaketjun tuotteista.

Yhtiö perustettiin vuonna 1954 Miamissa, Floridassa ja sen perustivat David Edgerton ja James McLamore.

Vuonna 2013 Burger King -ravintoloita oli noin 13 600 kappaletta72 eri valtiossa.

Suomeen ensimmäinen ravintola avattiin Helsinkiin 2013 Mannerheimintielle ja toinen helmikuussa 2014 päärautatieasemalle.

Suosikkismoothiet mango ja mansikkabanaani saivat kesäksi rinnalleen uutuusmaun. Mutta mitä hedelmäisiä makuja on Pina Coladassa?

Muut Ravintolat myymälät kaupungissa kaupunkisi

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.