Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta McDonald's.

Etsitkö parhaita McDonald's-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia McDonald's-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään McDonald's-nettikampanjasta tai muun Ravintolatkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista McDonald's-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Ravintolat-kategorian uusimpia katalogeja, kuten -esitettä "" voimassa – .

Muut Ravintolat -luettelot

  • Logo Kotipizza
  • Logo Subway
  • Logo Hesburger
  • Logo Pizza & Buffa
  • Logo Burger King
  • Logo McDonald's

McDonald's, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

McDonald's

McDonald's on maailman toiseksi suurin kansainvälinen pikaruokaketju, jolle tyypillisin tuote on hampurilaiset. McDonald's on yksi maailman tunnetuimmista brändeistä. McDonald's ravintoloita on ympäri maailmaa ja näkyvimpänä symbolit ovat kultaiset kaaret, joista on tullut tärkeä symboli Amerikassa. McDonald'sin tunnetuimpia tuotteita ovat Bic Mac -kerroshampurilainen ja Chicken McNuggets, rapeaksi friteeratut dipattavat kananpalat. Hampurilaisen tai kananugettien lisäksi ateriaan kuuluvat ranskanperunat, lisukesalaatti, omenalohkot tai miniporkkanat ja virvoitusjuoma.

Suomen ensimmäinen McDonald’s-ravintola avattiin Tampereen Keskustorilla 14. joulukuuta 1984.

McDonald’s-ravintolat tarjoavat juhlapalvelua lasten syntymäpäiväjuhliin. Pakettiin kuuluvat kutsukortit, valmiiksi koristeltu juhlatila, juhlaemäntä tai juhlaisäntä, syntymäpäiväkakku, sekä leikkejä tai muuta juhlaan sopivaa ohjelmaa. Kaikille osallistujille tarjotaan lasten Happy Meal -ateria.

McDonald'sin historia alkoi vuonna 1948, kun veljekset Richard "Dick" McDonald ja Maurice ”Mac” McDonald avasi ensimmäisen ravintolan Kaliforniassa.

McDonald’silla oli 2007 118 maassa yli 33 000 ravintolaa, joissa ruokailee päivittäin yli 64 miljoonaa ihmistä.

Työntekijöitä on 1,7 miljoonaa ympäri maailman.

Ronald McDonald Lastentalosäätiö perustettiin vuonna 1996. Ronald McDonald Lastentalosäätiön tavoitteena on kerätä varoja luotettavien yhteistyökumppaneiden (lastensairaala ja vanhempien tukiyhdistykset) tukemina Ronald McDonald Talon toiminnan tukemiseksi ja perheiden viihtyvyyden lisäämiseksi.