Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Yliopiston Apteekki.

Etsitkö parhaita Yliopiston Apteekki-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Yliopiston Apteekki-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Yliopiston Apteekki-nettikampanjasta tai muun Terveys ja Optiikkakategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Yliopiston Apteekki-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Terveys ja Optiikka-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Life-esitettä "Tarjoukset Life" voimassa voimassa 8/2 – saakka 8/2.

Muut Terveys ja Optiikka -luettelot

  • Logo Yliopiston Apteekki
  • Logo Instrumentarium
  • Logo Life
  • Logo Nissen
  • Logo Specsavers
  • Logo Synsam

Yliopiston Apteekki, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekki on suomalainen apteekkikonserni, joka myy lääkkeitä, antaa neuvontaa sekä tarjoaa yrityksille laboratoriopalveluita. Yliopiston Apteekiltä löydät tuotteita seuraavista kategorioista: allergia, apua arkeen, testit ja mittarit, eläimet, haavanhoito ja sidetarvikkeet, hiukset ja päänahka, ihonhoito, intiimituotteet, irti tupakasta, jalat, kädet ja nivelvaivat, kipu ja flunssa, lapset, liikunta ja urheilu, makeiset ja sokeritasapaino, painonhallinta, silmät, korvat ja nenä, suu ja hampaat, sydän, terveyselintarvikkeet, uni ja mieli, vatsa sekä vitamiinit, hivenaineet ja lisäravinteet.

Yliopiston verkkoapteekki - Luotettava, kotimainen apteekki verkossa 24 h. Apteekkikosmetiikka, lääkkeet, apteekkituotteet nopeasti. Tuotto suomalaisen terveyden hyväksi: www.yliopistonverkkoapteekki.fi.

Yhteystiedot ja aukioloajat löydät helposi Tiendeon sivuilta. Katso nyt missä on lähin Yliopiston apteekkisi ja hoida kaikki ostokset reseptillä tai ilman. Voit ostaa resepti- ja itsehoitolääkkeet sekä muut apteekkituotteet helposti myös nettiapteekista.

Katso laaja lääke- ja tuotevalikoima yrityksen verkkosivuilta.

Yliopiston Apteekki on perustettu vuonna 1755, joten se on maan vanhimpia yrityksiä.

Apteekki toimii 12 paikkakunnalla Suomessa ja henkilökuntaa on 956. Yliopiston Apteekkia pidetään yhtenä Suomen parhaista työnantajista.

Yrityksen omistaa Helsingin yliopisto.