• Specsavers logo

  Linssit veloituksetta ja näöntutkimus 0 €?

  2 päivää jäljellä

  Näe tarjous

Muut käyttäjät katselivat myös

 • Specsavers logo

  Linssit veloituksetta ja näöntutkimus 0 €?

  2 päivää jäljellä

  Näe tarjous

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan Yliopiston Apteekki uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Haluan myös vastaanottaa kuvastoja kategoriasta

Privacy Policy

Muut Terveys ja Optiikka myymälät kaupungissa kaupunkisi

Yliopiston Apteekki, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekki on suomalainen apteekkikonserni, joka myy lääkkeitä, antaa neuvontaa sekä tarjoaa yrityksille laboratoriopalveluita. Yliopiston Apteekiltä löydät tuotteita seuraavista kategorioista: allergia, apua arkeen, testit ja mittarit, eläimet, haavanhoito ja sidetarvikkeet, hiukset ja päänahka, ihonhoito, intiimituotteet, irti tupakasta, jalat, kädet ja nivelvaivat, kipu ja flunssa, lapset, liikunta ja urheilu, makeiset ja sokeritasapaino, painonhallinta, silmät, korvat ja nenä, suu ja hampaat, sydän, terveyselintarvikkeet, uni ja mieli, vatsa sekä vitamiinit, hivenaineet ja lisäravinteet.

Yliopiston verkkoapteekki - Luotettava, kotimainen apteekki verkossa 24 h. Apteekkikosmetiikka, lääkkeet, apteekkituotteet nopeasti. Tuotto suomalaisen terveyden hyväksi: www.yliopistonverkkoapteekki.fi.

Yhteystiedot ja aukioloajat löydät helposi Tiendeon sivuilta. Katso nyt missä on lähin Yliopiston apteekkisi ja hoida kaikki ostokset reseptillä tai ilman. Voit ostaa resepti- ja itsehoitolääkkeet sekä muut apteekkituotteet helposti myös nettiapteekista.

Katso laaja lääke- ja tuotevalikoima yrityksen verkkosivuilta.

Yliopiston Apteekki on perustettu vuonna 1755, joten se on maan vanhimpia yrityksiä.

Apteekki toimii 12 paikkakunnalla Suomessa ja henkilökuntaa on 956. Yliopiston Apteekkia pidetään yhtenä Suomen parhaista työnantajista.

Yrityksen omistaa Helsingin yliopisto.