Tiendeo official website

Tarjoukset Synsam

Yli 30 päivää

  Etsitkö parhaita Synsam-tarjouksia?

  Jos etsit suurimpia Synsam-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Synsam-nettikampanjasta tai muun Terveys ja Optiikkakategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Synsam-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Synsam-katalogia "Tarjoukset Synsam" voimassa voimassa 20/11 – saakka 20/11 ja ala säästää!

  Muut Terveys ja Optiikka -luettelot

  • Logo Yliopiston Apteekki
  • Logo Instrumentarium
  • Logo Life
  • Logo Nissen
  • Logo Specsavers
  • Logo Synsam

  Synsam, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

  Synsam

  Synsam on valtakunnallinen optikkaketju, jolla on myymälöitä kaikkialla Suomessa. Ketju tarjoaa laadukkaita ja tunnettuja silmälasien tuotemerkkejä edulliseen hintaan. Synsamilta saat silmälasit, kehykset, linssit, aurinkolasit, piilolinssit ja piilolinssinesteet. Lisäksi useimmissa liikkeissä on saatavilla silmälääkäripalvelut.

  Optikko Synsam - löydä nyt lähin liikkeesi ja varaa näöntarkastus!

  Synsam myymälän löydät ympäri Suomen, mm. Synsam Nummela, Synsam Pori, Synsam Turku ja Synsam Kamppi. Katso lisää tietoa myymälöistä, Synsam aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä! Synsam on mukana PINS-etuohjelmassa.

  Mekkivalikoimasta löytyy mm. Dolce & Gabbana, Michael Kors, Converse, Ray-Ban ja Saint Laurent.

  Vuonna 1968 perustettu Synsam on johtava optisen vähittäiskaupan ketju Pohjoismaissa.

  Synsam-ketjuun kuuluu 475 optikkoliikettä.

  Näistä 56 toimii Suomessa.