Tiendeo official website

Miesten silmälasit

Julkaistu eilen

  Etsitkö parhaita Specsavers-tarjouksia?

  Jos etsit suurimpia Specsavers-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Specsavers-nettikampanjasta tai muun Terveys ja Optiikkakategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Specsavers-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Specsavers-katalogia "Miesten silmälasit" voimassa voimassa 16/4 – saakka 9/6 ja ala säästää!

  Muut Terveys ja Optiikka -luettelot

  • Logo Yliopiston Apteekki
  • Logo Instrumentarium
  • Logo Life
  • Logo Nissen
  • Logo Specsavers
  • Logo Avainapteekit

  Specsavers, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

  Specsavers

  Specsavers on maailman suurin yksityinen optisen alan yhtymä ja kolmanneksi suurin optikkoketju. Specsavers on tunnettu edullisista silmälaseistaan ja ”Valitse 2 maksa 1” -konseptistaan.

  Löydä laadukkaat naisten kehykset, miesten kehykset, piilolinssit, näönhuolto sekä Specsavers Optikko helposti yrityksen verkkosivuilta tai lähimmästä myymälästäsi.

  Katso lisää tietoa myymälöistä, Specsavers aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta Specsavers tarjoukset ja tee löytöjä!

  Laajasta merkkivalikoimasta löytyy mm. Aurora, Puma, Replay, LEGO, Quicksilver, Tiger of Sweden ja monta muuta laatumerkkiä.

  Yritys on perustettu vuonna 1984 ja sen perustivat Mary ja Doug Perkins.

  Ketjulla on liikkeitä Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Hollannissa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Suomessa, Espanjassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Henkilöstöä yli 30 000.

  Suomessa Specsavers aloitti vuonna 2007.