Siwa tarjoukset ja kuvastot

Siwa ja Supermarket kaupungissasi ja lähialueellasi

Katso lisää tarjouksia

(5)

Siwa, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Siwa

Siwat ovat pienikokoisia, alle 400 neliömetriä, joten ne saavat pitää ovensa auki myös sunnuntaisin iltakuuden jälkeenkin. Siwoista noin 120 on kooltaan alle 100 neliömetriä, joten kioskilainsäädännön mukaan Siwa aukioloajat on täysin vapaata. Siwa onkin tunnettu pitkistä aukioloajoistaan, jotka vaihtelevat kauppakohtaisesti.

Siwa on ruokaisa lähikauppa, joka on auki aikaisesta aamusta iltamyöhään. Tervetuloa entistä tuoreempaan Siwaan! Siwassa voit kokeilla onneasi myös Veikkaus-peleissä.

Liity PINS-asiakkaaksi. PINS-jäsenelle aina enemmän etuja. Voit saada pinssejä ostoksistasi, enemmän tarjouksia, yllätysetuja ja voit myös maksaa pinsseillä. Katso lisää tietoa myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta Siwan tarjoukset ja tee löytöjä!

Siwasta löydät Suomen suosituimmat 2000 tuotetta. Lisäksi Siwasta voi noutaa paketteja, kokeilla onnea Veikkaus-peleissä tai tehdä lahjahankintoja.

Ensimmäiset kolme Siwaa perustettiin vuonna 1981 Jyväskylään. Nykyään kauppaverkko on Suomen kattavin ja Siwoja onkin yli 500 ympäri maan.

Myymälöiden perustana on ruokakaupan luotettava perusvalikoima ja mutkaton tunnelma.

Nimi ketjulle saatiin lyhentämällä yhdyssanasta sinivalkoinen, mikä viittaa kotimaisuuden lisäksi alkuaikojen värimaailmaan, mutta korvaamalla v w:llä annettiin toisenlaistakin mielikuvaa, koska Siwa on myös keidas Egyptissä.

Lataa Tiendeo App
Latest offers!

Hälytyksiä Tiendeolta

Saa uusimmat kuvastot kohteelta
Siwa kaupungissa kaupunkisi sähköpostitse.

Check out our Privacy Policy