Löydä Metropoli kaupungissa kaupunkisi

Metropoli, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Metropoli

Metropolista kaikki merkkikalusteet kodin sisustukseen. Löydä laaja vaikoima tuotteita seuraavista kategorioista: Kesäkalusteet, Sängyt, Sohvat ja lepotuolit, Ruokapöydät ja tuolit sekä Muut tuotteet.

Metropolin löydät: Vantaa VaristoVantaa Porttipuisto, Helsinki LanternaTuusula SahankulmaLempäälä Ideapark. Katso lisää tietoa Metropoli myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä.

Joskus hankinnat ovat vähän isompia ja tällöin saat Metropolista joustoa maksamiseen. Kun käytössäsi on Aktiiviraha-kortti, voit käyttää hyväksesi maksuaikatarjouksia. Miltä kuulostaa, jos voisit maksaa ostosi esim. 10 kuukaudessa, 10 yhtä suuressa erässä ilman korkoa!

Merkkivalikoimasta löytyy laadukkaitaa merkkejä kuten Cila, Hillerstorp Sweden, Tempur, Jensen, Vision, Unetar, Sealy ja monta muuta.

Noutovarasto sijaitsee Tuusulan Sahankulmassa.

Noutovarasto on avoinna arkisin klo 10-18.

Metropolista saat helposti ja vaivattomasti kalusteiden kotiinkuljetukset, käyttökuntoon laiton, kasauspalvelut sekä vanhojen kalusteiden kierrätyksen.

Muut Koti ja Huonekalut myymälät kaupungissa kaupunkisi

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.