Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Metropoli.

Etsitkö parhaita Metropoli-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Metropoli-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Metropoli-nettikampanjasta tai muun Koti ja Huonekalutkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Metropoli-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Koti ja Huonekalut-kategorian uusimpia katalogeja, kuten JYSK-esitettä "Viikon tarjoukset" voimassa 27/06/2022 – 03/07/2022.

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan Metropoli uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Haluan myös vastaanottaa kuvastoja kategoriasta Koti ja Huonekalut

Privacy Policy

Muut Koti ja Huonekalut myymälät kaupungissa kaupunkisi

Metropoli, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Metropoli

Metropolista kaikki merkkikalusteet kodin sisustukseen. Löydä laaja vaikoima tuotteita seuraavista kategorioista: Kesäkalusteet, Sängyt, Sohvat ja lepotuolit, Ruokapöydät ja tuolit sekä Muut tuotteet.

Metropolin löydät: Vantaa VaristoVantaa Porttipuisto, Helsinki LanternaTuusula SahankulmaLempäälä Ideapark. Katso lisää tietoa Metropoli myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä.

Joskus hankinnat ovat vähän isompia ja tällöin saat Metropolista joustoa maksamiseen. Kun käytössäsi on Aktiiviraha-kortti, voit käyttää hyväksesi maksuaikatarjouksia. Miltä kuulostaa, jos voisit maksaa ostosi esim. 10 kuukaudessa, 10 yhtä suuressa erässä ilman korkoa!

Merkkivalikoimasta löytyy laadukkaitaa merkkejä kuten Cila, Hillerstorp Sweden, Tempur, Jensen, Vision, Unetar, Sealy ja monta muuta.

Noutovarasto sijaitsee Tuusulan Sahankulmassa.

Noutovarasto on avoinna arkisin klo 10-18.

Metropolista saat helposti ja vaivattomasti kalusteiden kotiinkuljetukset, käyttökuntoon laiton, kasauspalvelut sekä vanhojen kalusteiden kierrätyksen.

Lisää tarjouksia kohteelta Koti ja Huonekalut

Seuraa Tiendeota

Lataa Tiendeo App

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Käyttöehdot