Liity nyt saadaksesi tietää milloin!

Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Maria Drockila

Liity nyt saadaksesi tietää milloin!

Löydä Maria Drockila kaupungissa kaupunkisi

Maria Drockila, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Maria Drockila

Maria Drockila valmistaa kynttilät satoja vuosia vanhojen perinteiden mukaisesti käsityönä. Valamalla, kastamalla ja erilaisia koverrusteriä käyttämällä kädentaitajilta syntyy uniikkeja taidekynttilöitä, joiden henki syttyy eloon polttaessa. Kynttilöiden väri ja muotovaikutteet poimitaan Suomen upeasta luonnosta ja 2000 eri väristä valitaan vuodenaikoihin sopivat värit ja tunnelmat. Parhaista, puhtaista raaka-aineista, ilman tuoksuja valmistetut kynttilät soveltuvat poltettavaksi arkena ja juhlassa. Valmistusprosessissa ei synny jätettä lainkaan ja valmiin taide-esineen eli kynttilän voi hävittää polttamalla.

Tilaa kynttilät kotiin verkkokaupasta ja Tiendeon Maria Drockila-katalogista saat tiedon kaikista erikoistarjouksista ja eduista.

Kynttiläpajan kanta-asiakkaana saat jokaisesta 50 euron ostoksesta 5 euron edun, jonka voit hyödyntää seuraavalla ostoskerralla, saat kynttilöistä kanta-asiakastarjouksia kuukausittain sekä sinut kutsutaan vuosittain kynttiläpajan kanta-asiakasiltoihin ja juhliin.

Maria Drockila perusti oman yrityksen, kynttilöitä valmistavan Maria Drockila Oy:n, vuonna 1998.

Maria Drockila valittiin Suomessa vuoden nuoreksi yrittäjäksi vuonna 2006.

Maria Drockila on kotkalaislähtöinen suomalainen yrittäjä ja entinen missi.

Drockila osallistui ja voitti televisiosarja Diilin kauden 2013 kilpailun.

Muut Koti ja Huonekalut myymälät kaupungissa kaupunkisi

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.