Hong Kong logo

Muut Rautakauppa myymälät kaupungissa kaupunkisi

Muita Rautakauppa verkkokauppoja

Hong Kong logo

Hong Kong - Tarjoukset, Luettelot & Alennuskoodit

Löydä Hong Kong kaupungissa kaupunkisi

Suosituimmat kategorialle Rautakauppa

Hong Kong, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Hong Kong

Hong Kong tavaratalojen ja verkkokaupan valikoimassa on mm. työkaluja, puutarhatuotteita, kalastustarvikkeita sekä kodin ja vapaa-ajan tuotteita.

Tavaratalojen tarjontaa täydentää Hong Kong -verkkokauppa. Jos verkkokaupassa myynnissä olevaa tuotetta on saatavana myös tavarataloista, saatavuustiedon näet tuotesivun "Katso myymäläkohtainen saatavuus" -linkistä. Hong Kongilla on kolme verkkokauppaa: Kalastus, Tee Se Itse! ja Lelut.

Liity Hong Kong Klubiin: helppoa ja nopeaa - liittyminen ja jäsenyys on ilmaista! Tutustu Hong Kong Klubin etuihin ja sisältöön yrityksen verkkosivuilla. Hong Kong myymälät mm. Lahti, Kuopio, Kerava, Jyväskylä. Katso lisää tietoa myymälöistä, Hong Kong aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

Tavaratalojen valikoimassa on eri sesongista riippuen 25 000 – 35 000 erilaista tuotetta.

Hong Kong perustettiin 1989.

Henkilökuntaa Hong Kongilla on noin 650 ja tavarataloja on 25, jotka sijaitsevat pääosin eteläisessä Suomessa.

Lokakuussa 2011 Hong Kongin kalastusverkkokauppa palkittiin top 4 -finalistiksi paras luokassaan sarjassa Yhdysvalloissa järjestetyssä Social Commerce Summit -tapahtumassa.

Muut Rautakauppa myymälät kaupungissa kaupunkisi

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.