Miten mennä sinne

Miten mennä sinne

Koskikeskus ostoskeskus

Koskikeskus on ehdottomasti yksi Tampereen parhaita ja monipuolisimpia ostospaikkoja. Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevassa Koskikeskuksessa palvelee lähes 100 erikoisliikettä. Koskikeskus tarjoaa hyvät puitteet shoppailuun, kahvitteluun ja ruokailuun sekä vapaa-ajanviettoon. Tarjolla on muun muassa muotia, kauneuden ja terveyden palveluita, elektroniikkaa, kodinsisustusta, lahjatavaroita sekä urheilun- ja vapaa-ajan liikkeitä. Lisäksi koskikeskuksessa on useita ruokapaikkoja sekä elokuvateatteri.

Koskikeskus sijaitsee Tampereen keskustassa Hatanpään valtatien varressa Sokos Hotel Ilveksen naapurissa. Se avattiin maaliskuussa 1988, ja sen omistaa Citycon Oyj.

Myymälät kohteessa Koskikeskus

Koskikeskus

Koskikeskuksessa toimii 88 eri alojen liikettä ja valikoimasta löytyy mm. 14 ravintola- ja kahvilaliikettä Arnoldsista McDonal'siin. Kauneus-ja terveysalojen liikkeitä taas on 11, mm. Life ja Body Shop. Kodintarvike- ja tietotekniikkaliikkeitä löytyy esimerkiksi TeliaSoneran, Elisan ja DNA:n liikkeet ja Applen valtuuttama jälleenmyyjä Kampus Data. Muotiin ja pukeutumiseen löytyy laaja valikoima myymälöitä miehille, naisille ja lapsille. Koskikeskuksessa sijaitsevia vaateliikkeitä ovat mm. BIK BOK, Brothers, Cubus, Dressman, Gina Tricot, JC, Jack & Jones, Lindex, MODA Aukia, Moment, Only, Selected Femme & Homme, Seppälä, Spirit Strore ja Your Face. Kauppakeskuksesta löydät myös korut, kellot, tavarataloja, urheiluliikkeitä sekä erikoisliikkeitä.

Koskikeskuksessa on myös Finnkinon toinen Tampereen elokuvateatteri Cine Atlas.

Koskikeskus Online

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.