Miten mennä sinne

Miten mennä sinne

Ideapark Lempäälä ostoskeskus

Ideapark Lempäälä on yksi Suomen suurimmista ostoskeskuksista ja se sijaitsee Lempäälässä, vain noin 17 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Ideapark käyttää itsestään nimitystä liikekaupunki, ja sen pinta-ala on yli 104 000 m². Ideaparkissa on noin 200 liikettä sekä yli 30 ravintolaa ja kahvilaa. Tarjolla on kosmetiikan, muodin, vapaa-ajan, urheilun, sisustuksen ja päivittäistavaroiden ostopaikkoja koko perheelle. Ideapark eroaa tiloiltaan monesta muusta ostoskeskuksesta ja Ideaparkissa on esimerkiksi Catwalk-ostoskatu, jonka varrelta löytyvät tunnetut laatumerkkibrändit sekä Vanhan kaupunkin ostosalue, jonne on keskittynyt useita pieniä käsityö- ja taideputiikkeja. Ideaparkissa sijaitsee myös lasten sisähuvipuisto Funpark. Ideapark Oulu tomii samallaa liiketoimintatavalla kuin Lempäälänkin ostoskeskus.

Myymälät kohteessa Ideapark Lempäälä

Ideapark Lempäälä

Ideaparkista löytyvät monia tunnettuja vaateliikkeitä kuten Aleksi 13, Brothers, Carlings, Cubus, Dressmann, Esprit, Gina Tricot, H&M, Jack&Jones, JC, KappAhl, Lindex, Mango, New Yorker, Only, River Co, Seppälä, Spirit Store, Sunny’s, Union Five, Vero Moda, Vila ja Your Face. Merkkivaatteita myyvät Ideaparkissa mm. Gant, Gerry Weber, Guess, Jackpot, Marc O’Polo, Ril’s, Tommy Hilfiger ja Warehouse Brand Outlet. Kenkiä myyvät puolestaan esimerkiksi Bianco Footwear, DinSko, Ecco, Kookenkä, Mekka, Tamaris ja Tapas. Asusteita myyvät esimerkiksi Accessorize ja Glitter.

Tämän lisäksi Ideaparkissa on tarjolla useita liikkeitä, jotka myyvät sisustustuotteita, lahjatavaroita sekä kodin tekniikkaa, elektroniikkaa ja tuotteita urheiluun ja vapaa-aikaan. Myös ravintoloita ja kahviloita on Ideaparkissa monipuolisesti ja valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin.

Ideapark Lempäälä Online

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.