Tiendeo official website
  • Logo Tokmanni
  • Logo Lidl
  • Logo K-Citymarket
  • Logo Prisma
  • Logo K-Supermarket
  • Logo HalpaHalli

Mitä tarjouksia on tarjolla kaupungissa Pori?

Löydä kaupungin Pori lempikauppojesi parhaat alennukset Tiendeosta. Katso Tokmanni, Lidl, K-Citymarket-mainoksia niin et jää paitsi nettialennuksista. Täällä Tiendeossa on tällä hetkellä 136 aktiivista katalogia kaupungissa Pori ja 304 kauppaa.

Pori

Pori

Pori sijaitsee Kokemäenjoen suulla Selkämeren rannikolla Satakunnan maakunnassa. Porissa on monta ostoskeskusta sekä kauppatori ja kauppahalli, josta löytyy laaja valikoima tuotteita ja myymälöitä. Porin keskustassa, kävelykadun alkupäässä sijaitsevassa, arkkitehtonisesti upeassa Kauppakeskus BePOP toimii yli 20 yritystä. IsoKarhu on Porin keskustassa sijaitseva vuonna 1991 valmistunut kauppakeskus, jossa on yli 40 erikoisliikettä. Merkittävimmät liikkeet ovat: Dressmann, Hennes&Mauritz, Intersport, KappAhl, Lindex ja Cubus. Kauppakeskus Puuvillassa on liikkeitä yhteensä yli 100 sekä kahdeksan ravintolaa koko perheelle. Porin ydinkeskustassa, Kauppakeskus Teljäntorilla, palvelee lähes 70 yritystä katutasossa ja kerroksissa.


Porin kauppatori on elävä kauppapaikka, joka tarjoaa suoraan tuottajalta mukaan vihannekset, marjat, kalat, leivät ja kukat. Porin kauppahalli sijaitsee kauppatorin varrella ja se on toiminut siinä jo yli 80 vuotta. Kauppahalli henkii entisajan tunnelmaa ja siellä toimii noin 16 eri alan liikettä, ravintolaa ja kahvilaa.