Tiendeo official website
Joulu

Joulu 2023 Tarjoukset ja Lahjat

ÄLÄ ODOTA LAHJOJEN OSTAMISTA JOULUUN SAAKKA!

Samalla kun odotat seuraavaa joulua, nauti kaikista Tiendeosta löytyvistä tarjouksista ja alennuksia.
Joulu

Huippuliikkeet, joissa Joulu tarjouksia

  • Logo Kärkkäinen
  • Logo Rusta
  • Logo Tokmanni
  • Logo Lidl
  • Logo K-Citymarket
  • Logo Prisma
MITÄ JOULUTARJOUKSIA VOIMME ODOTTAA?

Ennakoivat ostajat säästävät eniten jouluna: suosituimmat vähittäiskauppiaat, kuten Tokmanni, JYSK, Power, Rusta, Sokos, K-Citymarket og Lidl ovat jo julkaisseet erikoistarjouksia ja luetteloita kasvattamaan ruokahaluasi.

Etsityimmät alennukset ovat leluista, elektroniikasta ja päivittäistavaroista, ja älypuhelimet, televisiot ja pienet kodinkoneet ovat suosikkeja. Ruoka on oma lukunsa, koska lomajakson aikana ham, beetroot salad, pâtés, og gravlax ovat huomattavasti enemmän etsittyjä, mukaan lukien myös tuotteet, jotka tavallisesti jätetään hinnan takia huomiotta, mutta jotka ovat joulu tarjousten ansiosta kohtuullisen hintaisia.


JÄRJESTÄ OSTOKSESI JA SÄÄSTÄ RAHAA JOULUNA

Ostoksien suunnittelu on ainoa tapa säästää rahaa joulun aikaan uhramatta mitään juhlan riemusta. Tiendeo avulla on helppo löytää kaikki tarjoukset ja alennukset eri esitteistä ja kupongeista, joista suuret tuotemerkit ja vähittäiskaupat valmistavat tätä vuodenaikaa varten.

Älä ohita parhaita supermarkettien, lelujen, elektroniikan ja huonekalujen kampanjoita, vaan hanki kaikki, mitä olet halunnut. Joulu on vasta alkanut.

Hauskaa säästämistä, hauskaa joulua!
Joulu