Cyber Monday 2020 Tarjoukset & Alennukset

CYBER MAANANTAI 2020 ON MELKEIN TÄÄLLÄ

Musta perjantai on aivan nurkan takana, ja kaupat valmistelevat jo parhaita tarjouksiaan kuluttajille, jotta nämä voivat tehdä hulluja säästöjä ostoksissaan. Tänä vuonna kuuluisa musta perjantai on 30. marraskuuta, ja kaikki on valmiina loistaviin alennuksiin tekniikasta aina muodin, asusteiden tai kodinkoneiden halvimpiin hintoihin. Valmistaudu nappaamaan tarjoukset, kun ne julkaistaan Mustana perjantaina!

Parhaat Tiendeo-Tarjoukset: Cyber Monday

Parhaiten osallistuvat Myymälät Cyber Monday

Logo Tokmanni
Logo Lidl
Logo K-Citymarket
Logo Prisma
Logo Rusta
Logo K-Supermarket
Logo Gigantti
Logo S-Market
Logo HalpaHalli
Logo Puuilo
Logo K-Market
Logo JYSK
Logo Intersport
Logo Veikon Kone
Logo K-Rauta
Logo Clas Ohlson
Logo IKEA
Logo Motonet
Logo Kärkkäinen
Logo Power
Logo Minimani

MILLOIN ON CYBER MAANANATAI?

Tänä vuonna Cyber Maanantai on 27. marraskuuta.Muutaman viime vuoden aikana on ollut normaali käytäntö tarjota alennuksia ja tarjouksia enemmän tai vähemmän jo viikkoa ennen, ja nauttia tästä tapahtumasta myös seuraavana viikonloppuna. Tämä tunnetaan nimellä Black Week. Tänä vuonna, COVID-19:n takia, monet yritykset ovat päättäneet aloittaa tarjoukset aikaisemmin, jotta vältetään jonot ja suuret joukot.


CYBER MAANANTAI: EEN OSALLISTUVAT JÄLLEENMYYJÄT

Vuosi toisensa jälkeen yhä useammat vähittäiskauppiaat ja brändit osallistuvat tähän tapahtumaan, ja ne tarjoavat uskomattomia alennuksia. Sekä online-että offline-yritykset haluavat tarjota asiakkailleen parhaat tarjoukset ja kampanjat. Siksi suuret vähittäiskauppiaat, kuten Prisma, K-Citymarket, Minimani tai Tokmanni eivät halua menettää tilaisuutta alentaa hintojaan asiakkaidensa hyödyksi tänä päivänä.

Lisäksi on joitakin vähittäismyyjiä, jotka jo ovat aloittaneet kampanjansa tarjouksista ja alennuksista. Löydät jo nyt hienoja tarjouksia joillakin vähittäismyyjillä, kuten XXL, Kärkkäinen tai MiniInTheBox,jotta voit aloittaa säästämisen.


MILLAISIA TARJOUKSIA VOIMME ODOTTAA?

Cyber Maanantai menestys on niin valtava, että Tiendeon sisäisten tietojen mukaan yhdeksän kymmenestä ihmisestä osallistuu tänä vuonna Cyber Maanantai. Siksi suuret vähittäiskauppiaat, kuten Veikon Kone, Kodin Tavaratalo tai Rusta, eivät halua ohittaa mahdollisuutta laskea hintoja asiakkaidensa hyväksi kyseisenä päivänä.

Suosituimmista kampanjoista erottuu muotia ja tekniikkaa koskevia alennuksia, koska esimerkiksi matkapuhelimien, televisioiden tai pesukoneiden tarjouksissa on huomattava hintaero, mikä tarkoittaa merkittäviä säästöjä.

Lisäksi tästä päivästä tulee myös loistava tilaisuus aloittaa jouluostokset ja saada siten edullisimmat hinnat tuotteille, joita olet jo suunnitellut ostaa.


CYBER MAANANTAI TIENDEOLLA

Me Tiendeo lla haluamme auttaa käyttäjiä löytämään kaikki tarjoukset, jotka voivat auttaa heitä säästämään rahaa Cyber Maanantain aikana. Tästä syystä näiden päivien aikana julkaisemiemme luetteloiden ja kuponkien lukumäärä on kasvanut selvästi. Esimerkiksi Meksikossa sisällön julkaisu kasvoi lähes 30 % edellisiin kuukausiin verrattuna Buen Fin 2019, meksikolaisen Cyber Maanantain aikana.

Tarjoamamme sisällön jatkuva päivittäminen auttaa käyttäjiä luottamaan Tiendeoon ja saamaan sivultamme viitetietoa, kun hesuunnitelevat ostoksiaan, ja näkemään parhaat tarjoukset Cyber Maanantain aikana. Meksikoon palataksemme, luettelojen avaamiset lisääntyivät 200 % Buen Fin 2019 aikana.


SUUNNITTELE JA SÄÄSTÄ CYBER MAANANTAI -TARJOUKSILLA

Hyvä suunnittelu on tärkeää, jotta voimme nauttia kiinnostavimmista tarjouksista kun ne julkaistaan. Tiende on ansiosta voit pysyä ajan tasalla kaikista alennuksista, jotka eri tuotemerkit ja yritykset tarjoavat tänä päivänä, sen lisäksi, että pystyt vertailemaan ja löytämään halvimmat hinnat tuotteille, joita aiot ostaa.

Uskomattomia alennuksia tekniikasta, laitteista, leluista, huonekaluista ja monesta muusta odottaa sinua.

Älä ohita tätä, vaan pysy ajan tasalla uusimmista Cyber Maanantai 2020-uutisista!