Black Friday 2020 Tarjoukset & Alennukset

ÄLÄ ODOTA BLACK FRIDAYTA SÄÄSTÄÄKSESI!

Samalla kun odotat seuraavaa mustaa perjantaita, 27. marraskuuta 2020, nauti kaikista tarjouksista ja kampanjoista, jotka löydät Tiendeosta.

Parhaat Tiendeo-tarjoukset: Black Friday

Parhaiten osallistuvat Myymälät Black Friday

Logo Tokmanni
Logo Gigantti
Logo Lidl
Logo HalpaHalli
Logo K-Citymarket
Logo Motonet
Logo JYSK
Logo K-Rauta
Logo IKEA
Logo K-Supermarket
Logo Intersport
Logo Alko
Logo K-Market
Logo Puuilo
Logo Kärkkäinen
Logo Power
Logo H&M
Logo Verkkokauppa
Logo Veikon Kone
Logo Clas Ohlson
Logo Biltema

MIKÄ ON MUSTA PERJANTAI?

Black Friday, musta perjantai, on kotoisin Yhdysvalloista, ja toteutuu aina kiitospäivää seuraavana perjantaina. Vaikka mustan perjantain vietto alkoi jo viime vuosisadalla, niin vuodesta 2005 lähtien sen kasvu on ollut eksponentiaalista, ja se on laajentunut koko Eurooppaan. Samalla siitä on tullut johtava kaupallinen tapahtuma koko maailmassa.

Monet kuluttajat odottavat innokkaasti tätä päivää hyötyäkseen monista tarjouksista, jotka kaupat ja tuotemerkit heille tarjoavat. He suunnittelevat ostojaan saadakseen tarvitsemansa tuotteet joulusesonkia varten, tai he vain sattuvat pääsemään käsiksi reilusti alennettuun tuotteeseen, jota he eivät edes suunnitelleet ostaa.


MILLAISIA TARJOUKSIA VOIMME ODOTTAA?

Mustan perjantain menestys on niin valtava, että Tiendeon sisäisten tietojen mukaan yhdeksän kymmenestä ihmisestä osallistuu tänä vuonna mustaan perjantaihin. Siksi suuret vähittäiskauppiaat, kuten Tokmanni, K-citymarket ja Lidl, eivät halua ohittaa mahdollisuutta laskea hintoja asiakkaidensa hyväksi kyseisenä päivänä.

Suosituimmista kampanjoista erottuu muotia ja tekniikkaa koskevia alennuksia, koska esimerkiksi matkapuhelimien, televisioiden tai pesukoneiden tarjouksissa on huomattava hintaero, mikä tarkoittaa merkittäviä säästöjä.

Lisäksi tästä päivästä tulee myös loistava tilaisuus aloittaa jouluostokset ja saada siten edullisimmat hinnat tuotteille, joita olet jo suunnitellut ostaa.


SUUNNITTELE JA SÄÄSTÄ BLACK FRIDAY -TARJOUKSILLA

Hyvä suunnittelu on tärkeää, jotta voimme nauttia kiinnostavimmista tarjouksista, kun ne julkaistaan. Tiendeon ansiosta voit pysyä ajan tasalla kaikista alennuksista, jotka eri tuotemerkit ja yritykset tarjoavat tänä päivänä, sen lisäksi, että pystyt vertailemaan ja löytämään halvimmat hinnat tuotteille, joita aiot ostaa.

Uskomattomia alennuksia tekniikasta, laitteista, leluista, huonekaluista ja monesta muusta odottaa sinua.

Älä ohita tätä, vaan pysy ajan tasalla uusimmista Black Friday 2020 -uutisista!