Tiendeo official website
Black Friday

Black Friday 2023 Tarjoukset & Alennukset

MUSTA PERJANTAI 2023 ON MELKEIN TÄÄLLÄ

Musta perjantai on aivan nurkan takana, ja kaupat valmistelevat jo parhaita tarjouksiaan kuluttajille, jotta nämä voivat tehdä hulluja säästöjä ostoksissaan. Tänä vuonna kuuluisa musta perjantai on 24. marraskuuta, ja kaikki on valmiina loistaviin alennuksiin tekniikasta aina muodin, asusteiden tai kodinkoneiden halvimpiin hintoihin. Valmistaudu nappaamaan tarjoukset, kun ne julkaistaan Mustana perjantaina!
Black Friday

Parhaiten osallistuvat Myymälät Black Friday

  • Logo Alko
  • Logo Tokmanni
  • Logo Lidl
  • Logo K-Citymarket
  • Logo Prisma
  • Logo Kärkkäinen
MIKÄ ON MUSTA PERJANTAI?

Black Friday, musta perjantai, on kotoisin Yhdysvalloista, ja toteutuu aina kiitospäivää seuraavana perjantaina. Vaikka mustan perjantain vietto alkoi jo viime vuosisadalla, niin vuodesta 2005 lähtien sen kasvu on ollut eksponentiaalista, ja se on laajentunut koko Eurooppaan. Samalla siitä on tullut johtava kaupallinen tapahtuma koko maailmassa.

Monet kuluttajat odottavat innokkaasti tätä päivää hyötyäkseen monista tarjouksista, jotka kaupat ja tuotemerkit heille tarjoavat. He suunnittelevat ostojaan saadakseen tarvitsemansa tuotteet joulusesonkia varten, tai he vain sattuvat pääsemään käsiksi reilusti alennettuun tuotteeseen, jota he eivät edes suunnitelleet ostaa.


MILLOIN ON BLACK FRIDAY?

Tänä vuonna Black Friday on 24. marraskuuta.Muutaman viime vuoden aikana on ollut normaali käytäntö tarjota alennuksia ja tarjouksia enemmän tai vähemmän jo viikkoa ennen, ja nauttia tästä tapahtumasta myös seuraavana viikonloppuna. Tämä tunnetaan nimellä Black Week.


BLACK FIRDAY 2023:EEN OSALLISTUVAT JÄLLEENMYYJÄT

Vuosi toisensa jälkeen yhä useammat vähittäiskauppiaat ja brändit osallistuvat tähän tapahtumaan, ja ne tarjoavat uskomattomia alennuksia. Sekä online-että offline-yritykset haluavat tarjota asiakkailleen parhaat tarjoukset ja kampanjat. Siksi suuret vähittäiskauppiaat, kuten Kärkkäinen, Veikon Kone, Tokmanni tai Halonen eivät halua menettää tilaisuutta alentaa hintojaanasiakkaidensa hyödyksi tänä päivänä.

Lisäksi on joitakin vähittäismyyjiä, jotka jo ovat aloittaneet kampanjansa tarjouksista ja alennuksista. Löydät jo nyt hienoja tarjouksia joillakin vähittäismyyjillä, kuten K-Citymarket, Minimani tai JYSK, jotta voit aloittaa säästämisen.


MILLAISIA TARJOUKSIA VOIMME ODOTTAA?

Mustan perjantain menestys on niin valtava, että Tiendeon sisäisten tietojen mukaan yhdeksän kymmenestä ihmisestä osallistuu tänä vuonna mustaan perjantaihin. Siksi suuret vähittäiskauppiaat, kuten Gigantti, Verkkokauppa tai Prisma, eivät halua ohittaa mahdollisuutta laskea hintoja asiakkaidensa hyväksi kyseisenä päivänä.

Suosituimmista kampanjoista erottuu muotia ja tekniikkaa koskevia alennuksia, koska esimerkiksi matkapuhelimien, televisioiden tai pesukoneiden tarjouksissa on huomattava hintaero, mikä tarkoittaa merkittäviä säästöjä.

Lisäksi tästä päivästä tulee myös loistava tilaisuus aloittaa jouluostokset ja saada siten edullisimmat hinnat tuotteille, joita olet jo suunnitellut ostaa.


BLACK FRIDAY TIENDEOLLA

Me Tiendeo lla haluamme auttaa käyttäjiä löytämään kaikki tarjoukset, jotka voivat auttaa heitä säästämään rahaa Black Fridayn aikana. Tästä syystä näiden päivien aikana julkaisemiemme luetteloiden ja kuponkien lukumäärä on kasvanut selvästi. Esimerkiksi Meksikossa sisällön julkaisu kasvoi lähes 30 % edellisiin kuukausiin verrattuna Buen Fin 2019:n, meksikolaisen Black Fridayn aikana.

Tarjoamamme sisällön jatkuva päivittäminen auttaa käyttäjiä luottamaan Tiendeoon ja saamaan sivultamme viitetietoa, kun hesuunnitelevat ostoksiaan, ja näkemään parhaat tarjoukset Black Fridayn aikana. Meksikoon palataksemme, luettelojen avaamiset lisääntyivät 200 % Buen Fin 2019:n aikana.


SUUNNITTELE JA SÄÄSTÄ BLACK FRIDAY -TARJOUKSILLA

Hyvä suunnittelu on tärkeää, jotta voimme nauttia kiinnostavimmista tarjouksista kun ne julkaistaan. Tiendeon ansiosta voit pysyä ajan tasalla kaikista alennuksista, jotka eri tuotemerkit ja yritykset tarjoavat tänä päivänä, sen lisäksi, että pystyt vertailemaan ja löytämään halvimmat hinnat tuotteille, joita aiot ostaa.

Uskomattomia alennuksia tekniikasta, laitteista, leluista, huonekaluista ja monesta muusta odottaa sinua.

Älä ohita tätä, vaan pysy ajan tasalla uusimmista Black Friday 2023-uutisista!
Black Friday