Toys R us logo
Toys R us logo

Toys R us - Alennuskoodit, Tarjoukset & Kupongit

Toys R us, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Toys R us

Ulkolelut Toys R Us:sta ja muista kategorioista, kuten Trampoliinit ja tarvikkeet, Altaat ja tarvikkeet, Pukeutuminen, Pelikonsolit, Lauta- ja palapelit, Leluautot, Lastenhuone ja Juhla. Toys R Us:sta löydät parhaat lahjat perheen pienimmille tai jos olet itse vielä sydämestäsi lapsi.

Toys R Us Verkkokauppa‎ - toysrus.fi. Verkkokaupasta löydät laajennetun valikoiman tuotteita. Muun muassa suuren valikoiman polkupyöriä ja muita pyörällisiä tavaroita. Asiakkaat voivat tehdä ostoksia myymälöissä sekä online-toimituksella kotiin tai kauppaan.

Toys R Us myymälän löydät Vantaa, Espoo, Turku, Lempäälä Ideapark, Jyväskylä ja Oulu Ideapark. Katso lisää tietoa myymälöistä, Toys R Us aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

Merkkivalikoimasta löytyy mm. Lego, Avengers, Barbie, Champions League, Ever After High, Furby, Intex, Minecraft, Outra ja Razor.

Toys R Us perustettiin USA:ssa vuonna 1948.

Vuosien varrella se on kasvanut 33 maahan ja nyt sillä on 1500 myymälää ymäri maailmaa.

Toys "R" Us-myymälöillä on Suomessa Amo-maailma, jossa myydään uusimpia leluja, lautapelejä ja videopelejä, jotka soveltuvat lapsille.

Muita Lelut ja Vauvat verkkokauppoja

Kehitämme jatkuvasti Tiendeota evästeiden käytön ansiosta. Jatkamalla selaamista hyväksyt niiden käytön. Näytä tiedot