Seppälä alennuskoodit, tarjoukset ja kuvastot

Seppälä ja Vaatteet ja kengät kaupungissasi ja lähialueellasi

  • Tarjoukset
Lisää Seppälä suosikkeihisi!
Tarjouksia yritykseltä Seppälä kaupungissa Helsinki lehtisiä
TARJOUS

Katso lisää tarjouksia

(3)

Seppälä, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Seppälä

Seppälä on suomalainen vaatekauppaketju, joka myy naistenvaatteita, miestenvaatteita ja lastenvaatteita. Löydä myös muodikkaat takit ja yläosat sekä paljon kenkiä, asusteita ja kosmetiikkaa! Vastuullisuus on yksi Seppälän arvoista, ja pitkään on jo tehty yhteistyötä tavarantoimittajiemme kanssa, tavoitteena jatkuvasti kehittää ja edistää työolosuhteita. Tätä Seppälä haluaa tehdä arvojensa mukaisesti, vastuullisesti ja läpinäkyvästi.

Ihanat mekot Seppälästä kevään menoihin. Tutustu valikoimaan ja tilaa! Katso lisää tietoa myymälöistä, Seppälä aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

Seppälä tarjoaa asiakasrekisteriinsä rekisteröityneille asiakkaille eksklusiivista viestintää, tarjouksia ja muita etuja. Seppälän asiakasrekisteriin liitetään asiakkaat, jotka liittyvät siihen omalla ilmoituksellaan, esimerkiksi rekisteröityvät Seppälän verkkokaupassa, tilaavat uutiskirjeen, asioivat verkkokaupassa tai ovat liittyneet Seppälä Klubiin.

Seppälä perustettiin 1930, jolloin Edvard Seppälä veljineen avasi herrain vaatetukseen erikoistuneen Vaatetus- ja Lyhyttavaraliike Velj. Seppälän.

Joulukuussa 2013 myymälöitä oli 210 Suomessa, Venäjällä ja Baltiassa.

Henkilökuntaa on noin 1000.

Nimi Seppälä tulee perustajan Edvard Seppälä mukaan.

Lataa Tiendeo App
Latest offers!

Hälytyksiä Tiendeolta

Saa uusimmat kuvastot kohteelta
Seppälä kaupungissa kaupunkisi sähköpostitse.

Check out our Privacy Policy