Liity nyt saadaksesi tietää milloin!

Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Otzshoes

Liity nyt saadaksesi tietää milloin!

Löydä Otzshoes kaupungissa kaupunkisi

Otzshoes, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Otzshoes

Otzshoes on kenkäkauppa, jossa kenkiä naisille, miehille ja lapsille. Otzshoes verkkokauppa palvelee yhden myymälän lisäksi ja toimituksia tehdään kaikkialle Suomeen. Inspiroituneena yli 5000 vuotta sitten eläneen jäämies Ötzin jalkineista on kehitetty OTZshoes-kengät vastaamaan tämän päivän halutuimpia jalkinetrendejä.

Otzshoes Espadrille nyt 30 eri värissä. Vieraile myös Otzshoes blogissa, jossa mm. todetaan että Espadrille oli viime kesän hittikenkä! Espadrille on maailman mukavin anatominen kenkä, joka muotoutuu jalkaan. Tilaa nyt verkkokaupasta.

Myymälän löydät Otzshoes Mikonkatu. Katso lisää tietoa myymälästä, jälleenmyyjistä, Otzshoes aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta Otzshoes tarjoukset ja tee löytöjä!

Mukavat pellavakengät lukuisissa kirkkaissa väreissä!

Herra Ötzi, noin 5300 vuotta vanha muumioitunut jäämies, löytyi vuonna 1991 Tirolista. Kengät saivat alkunsa jäämiehen käyttämistä kengistä.

Liity OTZSHOES CREW-joukkoon verkossa. Pääset joukkoon mukaan helposti: käy tykkäämässä Facebook-sivustosta tai ala seuraamaan Twitter-tiliä tai tilaa Otzshoes uutiskirje sähköpostiisi.

Lue lisää verkkosivuilta http://otzshoes.fi/.

Muut Vaatteet ja Kengät myymälät kaupungissa kaupunkisi

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.