JC Jeans alennuskoodit, tarjoukset ja kuvastot

JC Jeans ja Vaatteet ja kengät kaupungissasi ja lähialueellasi

  • Tarjoukset

Katso lisää tarjouksia

(0)

JC Jeans, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

JC Jeans

Jeans Company (JC) on ruotsista alkanut vaateketju, jonka mallistossa on laaja valikoima johtavia farkkumerkkejä sekä oman malliston yläosia. Ketju on tunnettu asiakaspalvelustaan sekä ilmaisesta lyhennyspalvelusta farkkujen ostajille.

JC Jeans Company tarjoaa kattavan farkkuvalikoiman sekä kauden parhaat tuotteet paidoista takkeihin. JC:stä saat lyhennyspalvelun veloituksetta ostamiisi farkkuihin! JC-myymälän löydät seuraavista kaupungeista: Espoo, Helsinki (Kamppi, Forum, Itis), Joensuu, Jyväskylä, Kokkola, Lempäälä, Pori, Raisio, Salo, Tampere, Vaasa, Vantaa, Kempele ja Rovaniemi.

Katso JC Finland farkkuopas, http://www.jc.fi/farkkuopas/ Denim on itse asiassa oma erityinen kangaslaatunsa. Mutta vuosien saatossa se on muodostunut synonyymiksi sanalle “jeans”. Kaikki farkut on valmistettu denimistä. Mutta on olemasssa monta tapaa kutoa kangas, josta farkut valmistetaan.

JC Jeansista löydät tämän hetken kiinnostavimmat brändit mm. Crocker, Tiger of Sweden, Makia, Nudie Jeans, Levi`s , Lee, Wrangler, G-star, Minimum ja uusina tulokkaina D.ID ja Earnest Sewn New Yorkista.

Ensimmäinen JC-myymälä avattiin Ruotsissa vuonna 1963.

JC-myymälöitä on Suomessa 16 ja Ruotsissa noin 100. Suurin osa myymälöistä on Denim Island -konsernin omistuksessa mutta osa myymälöistä Ruotsissa myös franchisingilla toimivia.

Tykkää JC:stä Facebookissa ja seuraa Instagramissa!

Lataa Tiendeo App
Latest offers!

Hälytyksiä Tiendeolta

Saa uusimmat kuvastot kohteelta
JC Jeans kaupungissa kaupunkisi sähköpostitse.

Check out our Privacy Policy