Suosikit

Flash alennuskoodit, tarjoukset ja kuvastot

Suosikit

Flash ja Vaatteet ja kengät kaupungissasi ja lähialueellasi

Katso lisää tarjouksia

(1)

Flash, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Flash

Flash on upea naistenvaatemerkki, joka tarjoaa ruotsalaista muotia aikuiselle naiselle. Flasistä löydät tyylikkäitä kokonaisuuksia, istuvia housuja ja klassisia sekä trendikkäitä uutuuksia joka viikko! Herkkyys tunnistaa trendejä ja tarve fiksuihin ratkaisuihin saa Flashin vaatesuunnittelijat luomaan kaikkea mahdollista perustopeista ja klassisista jakuista siihen pieneen, tärkeään yksityiskohtaan joka tekee asun.

Flash suunnittelee vaatteiden mallit niin, että jokaiselle löytyy jotakin. Tämän lisäksi vaatteista tehdään pienet sarjat, jotta voit tuntea itsesi ainutlaatuiseksi, juuri sellaiseksi kuin olet. Flashin visio on luoda hyvännäköisiä ja käytännöllisiä vaatteita. Siksi se valmistaakin vaatteita, jotka ovat hyvänlaatuisia, vaatteita joissa voi elää ja jotka kestävät käyttöä.

Flash liikkeisiin tulee uutuuksia viikoittain, jotta voit leikkiä muuttuvan muodin uusimmilla virtauksilla. Flashistä löydät ajankohtaisia vaatteita ja hyvään hintaan. Katso lisää tietoa myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä. Flashin myymälät: Helsinki Kauppakeskus Forum ja Itis, Jyväskylä Kauppakeskus Forum ja Espoo Kauppakeskus Sello.

Flash - "For women. By women."

Liity nyt Flash Clubiin!

Flashin pääkonttori on Lundissa.

Flash vaatesuunnittelijat vastaavat siitä, että mallistot luodaan pitkän aikavälin tähtäimellä.

Lataa Tiendeo App

© 2019 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar , 08039 Barcelona

Käyttöehdot

Latest offers!

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan Flash uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Check out our Privacy Policy