Duetto alennuskoodit ja tarjoukset

Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Duetto

Vaatteet ja kengät kuvastot

Duetto, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Duetto

Duetto.fi on kotimainen muodin verkkokauppa, josta löydät laajan merkkivalikoiman naisille. Duetto tarjoaa laajan valikoiman merkkejä ja tuotteita, kuten takit, jakut ja bleiserit, neuleet ja hupparit, t-paidat ja topit, kauluspaidat ja trikoot, mekot ja tunikat, hameet sekä farkut ja housut. Duetolla on myös kaksi myymälää, Rovaniemellä ja Tampereella. Duetto tarjoaa moderneja, skandinaavisia, ajankohtaisia ja muodikkaita merkkejä. Runsas merkkivalikoima sekä vaatteissa, asusteissa että kengissä takaavat sen, että jokainen voi löytää Duettosta omansa.

Duetton juuret ovat vahvasti lapissa. Duetto on aito ja rehellinen, laatua ja loistavaa palvelua vaaliva perheyritys. Duetton henki ja ideologia on tarjota asiakkailleen vain parasta. Duettossa palvelu tarkoittaa asiakkaan kokonaisvaltaista huomioimista ja pukemista päästä varpaisiin. Intohimona on saada asiakas tuntemaan itsensä kauniiden ja juuri hänelle sopivien vaatteiden avulla energiseksi, iloiseksi ja tyytyväiseksi. Uudella tyylillä ja kauniilla asukokonaisuudella on merkitystä myös omaan hyvinvointiin.

Duetto myymälän löydät Duetto Tampere ja Duetto Rovaniemi. Katso lisää tietoa myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

Merkkivalikoimasta löytyy Boomerang, By Malene Birger, Darling, Designers Remix, French Connection, Gant, Garcia Jeans, GAS, Henri Lloyd, Inwear, Marc Aurel, Mosh Mosh, NYDJ, One Two, Palladium, Panama Jack, Part Two, Plus Fine, Sabe Masson ja Ted Baker.

Duetto on perustettu 1987 Rovaniemelle.

Kaikki verkkokaupan tuotteet löytyvät ja ovat kokeiltavissa Tampereen myymälässä.

Duetto on Facebookissa ja Instagramissa!

Lataa Tiendeo App
Latest offers!

Hälytyksiä Tiendeolta

Saa uusimmat kuvastot kohteelta
Duetto kaupungissa kaupunkisi sähköpostitse.

Check out our Privacy Policy