Löydä Brothers kaupungissa kaupunkisi

Suosituimmat kategorialle Vaatteet ja Kengät

Brothers, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Brothers

Brothers on ruotsalainen miestenvaateketju, joka ymmärtää miehiä. Brothersilta löydät aina hyvin istuvan ja ammattitaidolla valmistetutn puvun hyvään hintaan. Mallistosta löytyy kolme erilaista pukumallia, joiden väreinä on musta sekä useat harmaan ja sinisen sävyt.

Brothers-mallistosta löytyy niin casual-vaatteita, kuten farkkuja, neuleita ja t-paitoja, kuin business- ja juhlapukeutumisen kulmakiviä, istuvia pukuja, kauluspaitoja ja niihin kuuluvia asusteita. Vaatteet ovat klassisia, mutta sisältävät aina jotakin extraa, jotakin millä erottua massasta. Tavoitteena on löytää asiakkaille tyyli, joka sopii juuri heille ja kestää aikaa.

Voit varata ajan koulutetulta Brothersin Personal Styling -myyjältä, ja voitte yhdessä etsiä mieltymyksiisi ja käyttötarkoituksiisi sopivan tyylin. Ajan voit varata soittamalla suoraan haluamaasi Brothers-myymälään tai lähettämällä viestin ja toiveen ajankohdasta ja myymälästä osoitteeseen info.finland@brothers.rnb.se.

Brothersin tuotemerkkivalikoimaan kuuluu Atlas Design, Björn Borg, East West, G-Star Raw, Hilfiger Denim, Lee, Riley, Saddler ja The Tailoring Club.

Ensimmäinen liike avattiin vuonna 1992.

Brothers-myymälöitä on Ruotsissa 77 ja Suomessa 12.

Liity myös Club Brothersiin!

Muut Vaatteet ja Kengät myymälät kaupungissa kaupunkisi

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.