Vähittäismyymälä suljettu

Yli 30 päivää
Katso tarjouksia

Etsitkö parhaita BR-Lelut-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia BR-Lelut-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään BR-Lelut-nettikampanjasta tai muun Lelut ja Vauvatkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 BR-Lelut-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta BR-Lelut-katalogia "Vähittäismyymälä suljettu" voimassa 06/10/2021 – 31/12/2030 ja ala säästää!

Muut Lelut ja Vauvat -liikkeet

BR-Lelut, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

BR-Lelut

BR-Lelut on tanskalainen lelukauppaketju, jonka päätavoitteena on tehdä lapset iloisiksi. Tämän päätavoitteen lisäksi arvoissa korostuu kaiken toiminnan kestävä kehitys sekä tuotteiden turvallisuus. BR-Lelut tuotekategorioita ovat Vain BR:ssä, Ulkoleikit, Luovat leikit ja oppiminen, Interaktiiviset leikit, Perinteiset lelut ja viihde, Vauvojen lelut ja tarvikkeet ja Muut.

Liity Club BR:n jäseneksi, niin saat paljon erilaisia etuja, esimerkiksi jäsentarjouksia, yhteistyökumppaneiden tarjouksia, keräilymerkkejä ostoksistasi, syntymäpäivälahjan sekä -tilauksen erikoishintaan.

Myymälän löydöt mm. BR Lelut Helsinki ja BR Lelut Turku. Katso lisää tietoa myymälöistä, BR-Lelut aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta BR-Lelut tarjoukset ja tee löytöjä!

BR-Lelut merkkivalikoimaan kuuluu mm. LEGO, LEGO Ninjago, Skylanders Trap Team, BARBIE, Planes, Monster High, LEGO Friends, Furby, LEGO Legends of Chima, Disney Infinity, Brio, Playmobil, Sylvanian Families, Fisher-Price, Schleich ja Disney Princess.

BR-Lelujen tarina alkoi vuonna 1950. Aviopari Edith ja Børge Rasmussen osti lehtikioskin Tanskan Roskildesta.

BR-Lelut-myymälöitä sijaitsee Tanskassa, Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Saksassa.

Suomessa liikkeitä on tällä hetkellä 22, Helsingissä (3), Espoossa (2), Vantaalla (2), Turussa (3), Salossa, Tampereella, Jyväskylässä, Riihimäellä, Kotkassa, Lempäälässä, Lahdessa, Lappeenrannassa, Mikkelissä, Kokkolassa, Vaasassa ja Kuopiossa.

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan BR-Lelut uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Haluan myös vastaanottaa kuvastoja kategoriasta Lelut ja Vauvat

Privacy Policy

Seuraa Tiendeota

Lataa Tiendeo App

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona