Muut käyttäjät katselivat myös

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan BR-Lelut uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Haluan myös vastaanottaa kuvastoja kategoriasta Lelut ja Vauvat

Privacy Policy

Muut Lelut ja Vauvat myymälät kaupungissa kaupunkisi

BR-Lelut, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

BR-Lelut

BR-Lelut on tanskalainen lelukauppaketju, jonka päätavoitteena on tehdä lapset iloisiksi. Tämän päätavoitteen lisäksi arvoissa korostuu kaiken toiminnan kestävä kehitys sekä tuotteiden turvallisuus. BR-Lelut tuotekategorioita ovat Vain BR:ssä, Ulkoleikit, Luovat leikit ja oppiminen, Interaktiiviset leikit, Perinteiset lelut ja viihde, Vauvojen lelut ja tarvikkeet ja Muut.

Liity Club BR:n jäseneksi, niin saat paljon erilaisia etuja, esimerkiksi jäsentarjouksia, yhteistyökumppaneiden tarjouksia, keräilymerkkejä ostoksistasi, syntymäpäivälahjan sekä -tilauksen erikoishintaan.

Myymälän löydöt mm. BR Lelut Helsinki ja BR Lelut Turku. Katso lisää tietoa myymälöistä, BR-Lelut aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta BR-Lelut tarjoukset ja tee löytöjä!

BR-Lelut merkkivalikoimaan kuuluu mm. LEGO, LEGO Ninjago, Skylanders Trap Team, BARBIE, Planes, Monster High, LEGO Friends, Furby, LEGO Legends of Chima, Disney Infinity, Brio, Playmobil, Sylvanian Families, Fisher-Price, Schleich ja Disney Princess.

BR-Lelujen tarina alkoi vuonna 1950. Aviopari Edith ja Børge Rasmussen osti lehtikioskin Tanskan Roskildesta.

BR-Lelut-myymälöitä sijaitsee Tanskassa, Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Saksassa.

Suomessa liikkeitä on tällä hetkellä 22, Helsingissä (3), Espoossa (2), Vantaalla (2), Turussa (3), Salossa, Tampereella, Jyväskylässä, Riihimäellä, Kotkassa, Lempäälässä, Lahdessa, Lappeenrannassa, Mikkelissä, Kokkolassa, Vaasassa ja Kuopiossa.

Seuraa Tiendeota

Lataa Tiendeo App

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Käyttöehdot