Anttila alennuskoodit, tarjoukset ja kuvastot

Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Anttila

Vaatteet ja kengät kuvastot

Anttila, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Anttila

Anttila myy tuotteita muun muassa seuraavissa kategsioissa: muoti, kauneus ja hyvinvointi. Nykyään Anttila on keskittynyt kulutuselektroniikkaan, vaatteisiin ja sisustukseen. Tavaratalojen lisäksi Anttila myy tuotteitaan postimyyntinsä kautta sekä verkkokauppa NetAnttilassa, joka on yksi Suomen monipuoleisimmista verkkokaupoista.

Anttila myy tavarataloissaan muun muassa seuraavien tuoteryhmien tuotteita: naisten, nuorten ja lasten pukeutuminen, kosmetiikka ja päivittäishygienia, kodin tuotteet, sisustus ja kirjat.

Anttila kuuluu Suomen suurimpaan kanta-asiakasjärjestelmään, K-PlussaanAnttilasta saat kaikista kuluttaja-asiakkaana tekemistäsi ostoksistasi Plussa-pisteitä. Katso lisää tietoa myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

Omia tuotemerkkejä Anttilalla on muun muassa Line Collection (naiset), Harrison ja Jess (miehet) sekä Alley ja Kids (lapset).

Kalle Anttila perusti ensimmäisen postimyyntiyrityksensä jo vuonna 1952. Kaksi vuotta myöhemmin avattiin Suomen ensimmäinen alennustavaratalo Helsingin Sörnäisiin.

Anttila toimii tällä hetkellä 25 paikkakunnalla 28 tavaratalon ja kahden Anttila Koti -konseptimyymälän voimin.

Anttilan esikuvina olivat amerikkalaiset postimyyntiyritykset.

Lataa Tiendeo App
Latest offers!

Hälytyksiä Tiendeolta

Saa uusimmat kuvastot kohteelta
Anttila kaupungissa kaupunkisi sähköpostitse.

Check out our Privacy Policy